Seitenanfang

Cémoi is France’s first chocolate manufacturer, heir to a 200-year tradition of French chocolate making expertise. Armed with 10 production sites in France and 4 overseas, the company employs 3200 employees worldwide.

Over generations, the family retained itself governance and has been running the company with the tradition of promoting French chocolate excellence.

As a major industrial player, Cémoi is one of few companies to control and master the entire cocoa process “from bean to bar.”

Directly bought through local cooperatives, the cocoa pods are fermented on site before being sent to France and transformed into chocolate.

This successful process relies on high quality standards fueled by constant innovation.

Unsere Cémoi-Produkte

Cemoi

Sortieren nach:
1
Artikel-Nr. ICH0WW0001495
Reserve Loste
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
2
Artikel-Nr. IBP0WW0001253
Boncolac
Frankreich
Tiefkühlung allgemein: -18°C
3
Artikel-Nr. ICH0WW0000147
Jean Larnaudie
Frankreich
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C
4
Artikel-Nr. IBP0DE0000017
Bridor
Tiefkühlung allgemein: -18°C
5
Artikel-Nr. IPS0WW0000815
Molino Pasini
Italien
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C
6
Artikel-Nr. IBP0WW0001254
Boncolac
Frankreich
Tiefkühlung allgemein: -18°C
7
Artikel-Nr. IDA0WW0002114
Colla S.p.a.
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
8
Artikel-Nr. ICH0WW0000269
Maison Loste
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
9
Artikel-Nr. IDU0WW0000311
Jean Larnaudie
Frankreich
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C
10
Artikel-Nr. ICH0WW0000100
Dok Dall'Ava
Italien
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
11
Artikel-Nr. IDU0WW0000359
Jean Larnaudie
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
12
Artikel-Nr. ISA0WW0003416
Italien
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C

Cémoi is France’s first chocolate manufacturer, heir to a 200-year tradition of French chocolate making expertise. Armed with 10 production sites in France and 4 overseas, the company employs 3200 employees worldwide.

Over generations, the family retained itself governance and has been running the company with the tradition of promoting French chocolate excellence.

As a major industrial player, Cémoi is one of few companies to control and master the entire cocoa process “from bean to bar.”

Directly bought through local cooperatives, the cocoa pods are fermented on site before being sent to France and transformed into chocolate.

This successful process relies on high quality standards fueled by constant innovation.

Unsere Cémoi-Produkte

Cemoi

Sortieren nach:
1
Artikel-Nr. ICH0WW0001495
Reserve Loste
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
2
Artikel-Nr. IBP0WW0001253
Boncolac
Frankreich
Tiefkühlung allgemein: -18°C
3
Artikel-Nr. ICH0WW0000147
Jean Larnaudie
Frankreich
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C
4
Artikel-Nr. IBP0DE0000017
Bridor
Tiefkühlung allgemein: -18°C
5
Artikel-Nr. IPS0WW0000815
Molino Pasini
Italien
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C
6
Artikel-Nr. IBP0WW0001254
Boncolac
Frankreich
Tiefkühlung allgemein: -18°C
7
Artikel-Nr. IDA0WW0002114
Colla S.p.a.
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
8
Artikel-Nr. ICH0WW0000269
Maison Loste
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
9
Artikel-Nr. IDU0WW0000311
Jean Larnaudie
Frankreich
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C
10
Artikel-Nr. ICH0WW0000100
Dok Dall'Ava
Italien
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
11
Artikel-Nr. IDU0WW0000359
Jean Larnaudie
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
12
Artikel-Nr. ISA0WW0003416
Italien
Umgebungstemperatur allgemein: 12°C