Seitenanfang

Cémoi is France’s first chocolate manufacturer, heir to a 200-year tradition of French chocolate making expertise. Armed with 10 production sites in France and 4 overseas, the company employs 3200 employees worldwide.

Over generations, the family retained itself governance and has been running the company with the tradition of promoting French chocolate excellence.

As a major industrial player, Cémoi is one of few companies to control and master the entire cocoa process “from bean to bar.”

Directly bought through local cooperatives, the cocoa pods are fermented on site before being sent to France and transformed into chocolate.

This successful process relies on high quality standards fueled by constant innovation.

Unsere Cémoi-Produkte

Cemoi

Sortieren nach:
1
Artikel-Nr. IDA0WW0002114
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
2
Artikel-Nr. IDA0WW0002113
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
3
Artikel-Nr. IDA0WW0002212
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
36 Monate
4
Artikel-Nr. IDA0WW0002041
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
5
Artikel-Nr. IDA0WW0002042
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
6
Artikel-Nr. IDA0WW0002115
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
7
Artikel-Nr. IDA0WW0002043
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
8
Artikel-Nr. IDA0WW0002116
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
9
Artikel-Nr. IDA0DE0000003
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
10
Artikel-Nr. IDA0WW0002215
Italien
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
11
Artikel-Nr. IDA0WW0002216
Italien
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
12
Artikel-Nr. IDA0DE0000001
AOP
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C

Cémoi is France’s first chocolate manufacturer, heir to a 200-year tradition of French chocolate making expertise. Armed with 10 production sites in France and 4 overseas, the company employs 3200 employees worldwide.

Over generations, the family retained itself governance and has been running the company with the tradition of promoting French chocolate excellence.

As a major industrial player, Cémoi is one of few companies to control and master the entire cocoa process “from bean to bar.”

Directly bought through local cooperatives, the cocoa pods are fermented on site before being sent to France and transformed into chocolate.

This successful process relies on high quality standards fueled by constant innovation.

Unsere Cémoi-Produkte

23 Produkte gefunden

Cemoi

Sortieren nach:
1
Artikel-Nr. IDA0WW0002114
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
2
Artikel-Nr. IDA0WW0002113
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
3
Artikel-Nr. IDA0WW0002212
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
36 Monate
4
Artikel-Nr. IDA0WW0002041
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
5
Artikel-Nr. IDA0WW0002042
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
6
Artikel-Nr. IDA0WW0002115
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
7
Artikel-Nr. IDA0WW0002043
Frankreich
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
8
Artikel-Nr. IDA0WW0002116
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
9
Artikel-Nr. IDA0DE0000003
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
10
Artikel-Nr. IDA0WW0002215
Italien
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
11
Artikel-Nr. IDA0WW0002216
Italien
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C
12
Artikel-Nr. IDA0DE0000001
AOP
Kühlungstemperatur allgemein: 4°C