Seitenanfang
Festin

Auguste Escoffier

The famous Chef, restaurateur and French culinary author Auguste Escoffier has had a key role into the French gastronomy. He followed a master Chef “Marie-Antoine Carême”, who developed a sauce classification to optimize their use according to its color and texture, depending they are served hot or cold.

“The King of Chefs” has modernized and changed the cooking style of Marie-Antoine Carême by removing the flour from the sauces and replacing it by the stocks. He has been the first Chef to receive the French Legion d’Honneur.

Festin

1
Artikel-Nr. ICO0WW0000372
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
2
Artikel-Nr. ICO0WW0000336
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
3
Artikel-Nr. ICO0WW0000380
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
4
Artikel-Nr. ICO0WW0000376
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
5
Artikel-Nr. ICO0WW0000342
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
6
Artikel-Nr. ICO0WW0000375
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
7
Artikel-Nr. ICO0WW0000378
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
8
Artikel-Nr. ICO0WW0000335
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
9
Artikel-Nr. ICO0WW0000337
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
10
Artikel-Nr. ICO0WW0000338
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
11
Artikel-Nr. ICO0WW0000339
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
12
Artikel-Nr. ICO0WW0000340
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
Festin

Auguste Escoffier

The famous Chef, restaurateur and French culinary author Auguste Escoffier has had a key role into the French gastronomy. He followed a master Chef “Marie-Antoine Carême”, who developed a sauce classification to optimize their use according to its color and texture, depending they are served hot or cold.

“The King of Chefs” has modernized and changed the cooking style of Marie-Antoine Carême by removing the flour from the sauces and replacing it by the stocks. He has been the first Chef to receive the French Legion d’Honneur.

20 Produkte gefunden

Festin

1
Artikel-Nr. ICO0WW0000372
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
2
Artikel-Nr. ICO0WW0000336
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
3
Artikel-Nr. ICO0WW0000380
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
4
Artikel-Nr. ICO0WW0000376
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
5
Artikel-Nr. ICO0WW0000342
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
6
Artikel-Nr. ICO0WW0000375
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
7
Artikel-Nr. ICO0WW0000378
Italien
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
8
Artikel-Nr. ICO0WW0000335
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
9
Artikel-Nr. ICO0WW0000337
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
10
Artikel-Nr. ICO0WW0000338
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
11
Artikel-Nr. ICO0WW0000339
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C
12
Artikel-Nr. ICO0WW0000340
Frankreich
Umgebungstemperatur für Schokolade: 12°C