Maison Gillardeau perpetuates the values that inspired its founder, Henri Gillardeau, constantly striving for excellence and sharing a unique savoir- faire. The passion for the profession and the desire for a work well done encourage Maison Gillardeau
to continually reinvent itself and therefore ensure quality. From production to packing, each employee of Maison Gillardeau assures a work of great value to guarantee a product of quality.
Gillardeau
Sortieren nach:
1
Artikel-Nr. IDA0WW0002114
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
2
Artikel-Nr. IDA0WW0002113
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
Colla S.p.a.
3
Artikel-Nr. IDA0WW0002212
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
36 Monate
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
36 Monate
Colla S.p.a.
4
Artikel-Nr. IDA0WW0002115
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
Maison Gillardeau perpetuates the values that inspired its founder, Henri Gillardeau, constantly striving for excellence and sharing a unique savoir- faire. The passion for the profession and the desire for a work well done encourage Maison Gillardeau
to continually reinvent itself and therefore ensure quality. From production to packing, each employee of Maison Gillardeau assures a work of great value to guarantee a product of quality.
4 Produkte gefunden
Gillardeau
Sortieren nach:
1
Artikel-Nr. IDA0WW0002114
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
2
Artikel-Nr. IDA0WW0002113
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
Colla S.p.a.
3
Artikel-Nr. IDA0WW0002212
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
36 Monate
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
36 Monate
Colla S.p.a.
4
Artikel-Nr. IDA0WW0002115
Italien
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.
Kühlungstemperatur für Käse: 4°C
24 Monate
Colla S.p.a.